Scoala Gimnaziala Pick Me Academy - 34 Vizualizari

Strada Agricultori, Nr.79, Sector 2, Bucuresti
0726 000 640
contact@gradinitapickme.ro
https://pickmeacademy.ro

Școala Gimnazilă Pick Me Academy: Educație de Excepție pentru Viitorul Copiilor

Pick Me Academy este o instituție educațională privată situată în sectorul 2, București, oferind programe de înaltă calitate pentru copii, de la grădiniță la școală primară. Academia combină pedagogia tradițională românească cu principiile esențiale ale învățământului britanic, pregătind astfel elevii pentru provocările și oportunitățile viitorului.

Infrastructură și Facilități: O Ambianță Propice Educației

Școala gimnazială Pick Me Academy își desfășoară activitatea pe Strada Agricultori nr. 79, având un spațiu interior de 1100m2 și o curte generoasă de 600m2. Facilitățile includ 12 săli de clasă și două laboratoare, fiecare echipate cu tehnologie modernă și mobilier adaptat. Sala de sport, biblioteca, sala de mese, zona de relaxare și cabinetul medical completează infrastructura școlii.

Curriculum și Abordări Pedagogice: O Educație pentru Viitor

Curriculum-ul Pick Me Academy combină principiile educației românești cu cele esențiale ale sistemului britanic. Autorizată de ARACIP și acreditată de COBIS, școala promovează învățarea prin joacă, explorare și activități extracurriculare. Limba engleză este utilizată pe tot parcursul zilei, iar proiectele comunitare și activitățile extracurriculare încurajează implicarea activă a elevilor.

Proiecte Comunitare și Activități Extracurriculare: Explorând și Creând Împreună

Proiectele comunitare și activitățile extracurriculare reprezintă o parte esențială a experienței educaționale la Pick Me Academy. Elevii sunt implicați într-o varietate de proiecte tematice, ateliere cu părinții, zile tematice și excursii culturale, oferindu-le oportunități de dezvoltare holistică și de explorare a intereselor lor.

Evaluare și Responsabilitate: O Abordare Formativă

Evaluările sunt concepute să aibă un rol formativ, ajutând elevii în propria lor dezvoltare. În cadrul Școlii Gimnaziale Pick Me Academy, elevii sunt implicați activ în procesul de evaluare, iar rezultatele sunt comunicate transparent și constructiv. De asemenea, școala promovează responsabilitatea și autonomia elevilor, oferindu-le teme de weekend adaptate nevoilor lor individuale.

Cu un curriculum adaptat nevoilor contemporane și o abordare educațională centrată pe elev, Școala Gimnazială Pick Me Academy oferă o experiență educațională completă, pregătindu-i pe elevi pentru provocările și oportunitățile viitorului.

 


Galerie foto