Virtuality Club - 26 Vizualizari

Veranda Mall - Strada Ziduri Moși 23, București
0784 939 936
info@virtualityclub.ro

Virtuality Club este locul perfect pentru ca fiecare petrecere de copii să devină o experiență memorabilă. Aici, tehnologia realității virtuale se întâlnește cu aventura și distracția, oferindu-le copiilor posibilitatea de a explora lumi fantastice și de a se bucura de jocuri captivante folosind ochelarii VR. Cu o gamă variată de jocuri individuale și de echipă în Arena VR, fiecare participant se va distra într-un mod unic și incitant.

Pentru petrecerile aniversare, Virtuality Club oferă un pachet complet și personalizat. Capacitatea generoasă a locației permite organizarea unei petreceri cu până la 25 de copii, iar experiența exclusivă în VR va încânta toți invitații.

Pachetul pentru petreceri aniversare include acces nelimitat la jocurile din club, printre care se numără PlayStation 5, air-hockey și simulatoare de curse auto. De asemenea, oferim jocuri nelimitate în Arena VR, aranjarea spațiului pentru petrecere, suport la servirea mesei și multe alte surprize.

Indiferent de vârstă, la Virtuality Club garantăm o petrecere plină de voie bună și amintiri de neuitat. Vino să descoperi magia realității virtuale alături de noi!

 Galerie foto