Gradinita Dora - 8458 Vizualizari

Str. Farului Nr. 3 Sector 4, București
0740 156 885 | 0744 644 705
gradinitadora@yahoo.ro
https://www.gradinitadora.ro

Grădinița Dora - Un Start Excelent pentru Viitorul Copilului Tău

Grădinița Dora este situată în sectorul 4 al Bucureștiului, în cartierul Constantin Brâncoveanu, zona Spitalul Marie Curie, Piața Progresu. Grădinița noastră a fost autorizată de ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar) în iunie 2012 și acreditată în aprilie 2019, demonstrând astfel angajamentul nostru pentru excelență educațională.

La Grădinița Dora, încurajăm copiii să-și dezvolte atât mintea, cât și corpul prin activități educative și distractive. Scopul nostru este să le oferim o bază solidă pentru viitorul lor școlar și personal.

Facilități Moderne

Grădinița funcționează într-o clădire nouă, pe patru nivele, dotată cu grupuri sanitare speciale pentru copii în fiecare sală de grupă, bucătărie proprie, cabinet medical, sală de sport, vestiare și transport licențiat pentru copii. Fiecare sală de clasă este viu colorată și echipată cu mobilier personalizat pentru fiecare grupă de vârstă, incluzând computere, DVD-uri și sisteme audio.

Personal Dedicat

Personalul grădiniței este 100% vaccinat împotriva SARS-COV2, asigurând astfel un mediu sigur pentru toți copiii. Avem un personal tânăr și entuziast, format din profesori calificați și specialiști în diverse domenii, care își dedică întreaga energie dezvoltării armonioase a copiilor.

Program Educațional Diversificat

Programul nostru educațional include:

 • Limbă și Literatură: Dezvoltăm abilitățile de vorbire, ascultare și învățare ale copiilor, punând bazele scrierii și citirii.
 • Matematică: Introducem concepte matematice simple și utilizăm limbajul matematic pentru a fundamenta cunoștințele.
 • Cultură Generală și Înțelegerea Lumii: Îi ajutăm pe copii să-și dezvolte cunoștințele despre lume, istorie, geografie și știință.
 • Dezvoltare Fizică: Promovăm mobilitatea, coordonarea și forța prin jocuri și activități fizice zilnice.
 • Creativitate: Încurajăm explorarea mediilor artistice prin lucrări manuale, muzică și teatru.
 • Dezvoltare Socială și Emoțională: Susținem dezvoltarea socială și emoțională a copiilor, încurajând cooperarea și jocul în grup.

Activități Extracurriculare

Pe lângă programul obișnuit, oferim cursuri specializate de arte, muzică, dans, sport, logopedie și limbi străine (engleză și germană). Organizăm excursii la muzee, teatre și grădini zoologice, contribuind astfel la dezvoltarea culturală a copiilor.

Comunicarea cu Părinții

Folosim aplicația Kinderpedia pentru a comunica eficient cu părinții, oferindu-le acces la poze și informații despre activitățile zilnice ale copiilor. De asemenea, organizăm ședințe individuale pentru a discuta progresul fiecărui copil.

Evenimente Anuale

Organizăm diverse evenimente pe parcursul anului, inclusiv serbări de Halloween, Crăciun și de sfârșit de an, la care părinții sunt invitați să participe.

Program Zilnic Flexibil

Pentru a răspunde nevoilor diverse ale familiilor, oferim două tipuri de program:

 • Program Scurt (8:00 - 13:00): Include jocuri și activități alese, mic dejun, activități comune, gustare, masa de prânz și activități opționale.
 • Program Lung (8:00 - 18:00): Include activitățile din programul scurt plus odihnă de după-amiază, gustare și activități recreative.

Grupe de Vârstă

Grădinița Dora este structurată pe trei grupe de vârstă:

 • Grupa Mică (1.5 - 3 ani): Focus pe dezvoltarea senzorială și stimularea limbajului.
 • Grupa Mijlocie (4 - 5 ani): Consolidarea relațiilor sociale și dezvoltarea limbajului corect gramatical.
 • Grupa Mare (5 - 6 ani): Pregătirea pentru școala primară, dezvoltarea cognitivă și dorința de explorare.

Pentru mai multe informații, vă invităm să ne contactați telefonic sau să ne vizitați. Vă așteptăm cu drag la Grădinița Dora, unde fiecare copil primește atenția și îngrijirea de care are nevoie pentru a se dezvolta armonios.


Galerie foto

Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora
Gradinita Dora