Creșa și Grădinița SINCRON - 966 Vizualizari

Calea Vitan nr.206-208, Sector 3 (reper Stadion Olimpia), Bucuresti
0722 243 877
contact@scoalasincron.ro
https://www.scoalasincron.ro

Creșa și Grădinița SINCRON

,,Locul unde copilaria este la ea acasă'

Misiunea noastră la creșă și grădiniță este să dezvoltăm copii încrezători și adaptați, pregătiți să se integreze în orice mediu, să exploreze și să își dezvolte curiozitatea încă de la vârste fragede, transformând cunoștințele în experiențe practice și deschizându-le aripi pentru un viitor de succes.             

Creșa și Grădinița noastră se distinge prin abordarea atentă a educației, în conformitate cu un profil de absolvent COMUNICATIV, CREATIV, REFLEXIV, COLABORATIV, PROSPECTIV, AUTONOM, REZILIENT, RESPONSABIL și ETIC.

Înțelegem că tranziția către creșă și grădiniță este un moment important pentru părinți și copii, marcat de emoții și schimbări semnificative. Prin urmare, am creat un mediu vibrant și plin de culoare, unde copiii noștri pot explora, încerca activități variate și se pot dezvolta într-un spațiu sigur și primitor.

Suntem ca o a doua casă pentru micuții exploratori, oferindu-le inițierea în aventurile lor cognitive, sociale și de relaționare cu grijă și afecțiune. Cadrele didactice au expertiză în domeniu, sunt pasionate de ceea ce fac și au o abordare rabdatoare și călduroasă față de copii.

Programul educațional al creșei și grădiniței respectă normele metodologice ale Ministerului Educației și acoperă mai multe domenii esențiale:

 • Domeniul estetic și creativ, inclusiv muzica, activități artistice, dramă și euritmie.
 • Domeniul om și societate, care dezvoltă abilitățile de socializare și relaționare, precum și dezvoltarea emoțională.
 • Domeniul limbă și comunicare, promovând dezvoltarea comunicării și abilităților de descifrare a mesajelor, precum și inițierea în universul literar.
 • Domeniul științe, care include matematica și experimentarea practică, observații și activități practice pentru înțelegerea naturii.
 • Domeniul psiho-motric, care dezvoltă coordonarea și controlul mișcărilor corporale, mobilitatea și abilitățile motorii.

În ansamblu, ne angajăm să oferim o educație completă și echilibrată, care să pregătească copiii pentru viitor, dezvoltându-le potențialul într-un mod armonios și înțelegător.

Gama variată de activități opționale   

 • Limba engleză
 • Dans
 • Arte marțiale
 • Baschet
 • Pictură
 • Modelaj
 • Origami

Activități extracurriculare:

 • Petreceri tematice
 • Teatru
 • Diverse vizite tematice
 • Tabere

Autorizare / Acreditare

Grădinița Sincron și-a deschis porțile în anul 2010, an în care a obținut autorizația de funcționare de la Ministerul Educației. Începând cu debutul anului școlar 2015/2016 grădinița a obținut statutul de unitate de învățământ acreditată în urma vizitei de evaluare externă realizată de Agenția Română de Asigurarea Calității în Învățământul Preuniversitar.

Orar  

Program scurt: 08:00 - 13:30

Program prelungit 08:00 - 18:00 

Tarife

Creșa și Grădinița Sincron este o instituție non-profit. Toate resursele obținute din taxele de școlarizare sunt folosite pentru a crea un mediu educațional de înaltă calitate și a oferi oportunități variate copiilor. Pentru informații despre oferta educațională și valoarea taxelor vă rugăm să ne contactați pe email sau telefonic.

Spatiul creșei și al grădiniței 

Creșa și grădinița a fost proiectată și construită cu grijă pentru a fi un mediu sigur și potrivit pentru copii, respectând toate normele și reglementările în vigoare. Clădirea creșei și grădiniței a fost modificată cu scopul specific de a funcționa ca instituție de învățământ, astfel că dispune de toate autorizațiile și avizele necesare, inclusiv cele de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Direcția de Sănătate Veterinară (DSV).

Creșa și grădinița este amplasată într-o clădire spațioasă, dotată cu 5 săli de clasă, o sală de sport, vestiare, o bucătărie proprie, săli de mese, un cabinet medical, 5 grupuri sanitare destinate copiilor și 1 pentru personalul creșei și grădiniței. De asemenea, există o sală de festivități pentru diverse evenimente școlare.

În plus, în curtea creșei și grădiniței se află un loc de joacă în aer liber, care este înconjurat de un gard de protecție. Acest spațiu de joacă se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați și este echipat cu un teren de tartan, mobilier special, un coș de baschet, o masă de tenis și un ansamblu de jocuri cu tobogan. Toate aceste facilități contribuie la crearea unui mediu sigur și propice pentru dezvoltarea copiilor în cadrul creșei și grădiniței.

Grupe de copii:

Grupa baby, grupa mică, grupa mijlocie, grupa mare.

Alimentatie:

Creșa și grădinița are bucătărie proprie, ceea ce înseamnă că în fiecare zi gătim proaspăt și sănătos pentru copii. Ținem cont de gusturile și preferințele lor și credem că, la vârsta lor, farfuriile trebuie să aducă și ,,energie', dar să și arate atrăgător. Suntem pregătiți cu rețete bogate și diverse, astfel încât meniul să fie de fiecare dată o descoperire plăcută. Includem fructe și legume în fiecare zi și pregătim totul cu drag.

Program de somn: 13:00 - 15:30

Vacanțe:

Anual Consiliul de Administrație al creșei și grădiniței stabilește calendarul de activități și de vacanțe ținând cont de structura anului școlar stabilită de Ministerul Educației și de zilele libere naționale.

Persoană de contact: Adina Bratu 0722 243 877


Galerie foto