Castelul Copiilor - 7611 Vizualizari

Str. Sfanta Treime 28, (zona Lacul Tei) Sector 2, Bucuresti
0764 738 888| 0739 770 707
office@casteluldintei.ro
http://casteluldintei.ro

Gradinita Castelul Copiilor Bucuresti, sector 2, zona Lacul Tei

Din mai 2013 suntem in minunata lume a copiilor, lucram cu ei si pentru ei, in ingrijire si educatia acestora la gradinita. Lucram la stimularea dezvoltarii de ansamblu a inteligentei prescolarilor, incepand de la domenii fundamentale ca limba, activitati psihomotrice, educatie pentru sanatate si igiena. Am lansat activitati fantastice la gradinita, ca sesiunile de limba engleza, limba germana, cursurile de dansuri, cursurile de actorie, atelierul de creatie, activitatea impreuna cu parintii, etc.

Vom continua sa promovam cu acelasi entuziasm ca la inceput si cu experienta acumulata.

Vom continua cu spectacolele de teatru si spectacolele de papusi, in centru si in afara institutiei, precum si cu toate festivitatile din timpul anului: Serbarea de vara, Serbarea de Craciun, Halloween, 8 Martie, activitatile impreuna cu parintii, etc

Si, ca intotdeauna atenti si vigilenti in asigurarea, in orice moment: de securitate, produse alimentare adecvate, bucatarie proprie, autonomie igiena, relaxare, perioada de somn si ca toti prescolarii nostri sa se simta confortabil si sa-si doreasca sa ramana in 'mica casuta, in orice moment.

Cei care au participat la activitatile noastre din cadrul gradinitei pe parcursul anilor, s-au bucurat de profesionalismul oamenilor si echipamentele de calitate, de toata afectiunea noastra.

Acum avem prescolari care s-au inscris la scoala si datorita increderii castigate de catre parinti participa la programul de afterschool unde totul este pregatit si organizat. In cazul in care este necesar sau oportun pentru elev exista cooperare reciproca intre parinti si gradinita si fundamentala pentru o imbunatatirea continua a proceselor din scoala.

Daca sunteti in cautarea unei gradinite, pentru copilul dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Ne-ar face placere ca, atunci cand doriti, sa puteti vizita si lua la cunostinta facilitatile oferite de cresa/gradinita/afterschool. In aceasta vizita va putem informa despre serviciile noastre educationale, de alimentatie, de sanatate si a costului acestora. Noi va vom sfatui astfel incat sa puteti rezolva toate indoielile si incertitudinile pe care toti parintii le simt atunci cand trebuie sa-si inscrie micutul/micuta la gradinita.

De aici va trimit un salut cordial si intotdeauna va stau la dispozitie pentru orice subiect pe care doriti sa-l discutati cu conducerea, multumindu-va pentru atentia si timpul acordat pentru citirea acestor randuri.

Grupe de varsta:

GRUPA MICILOR OITE SI FLUTURASILOR 18 luni - 36 luni
GRUPA URSULETILOR 3-4 ANI
GRUPA ALBINUTELOR 4-5 ANI
GRUPA STELUTELE SCLIPITOARE 5-6 ANI

Program si tarife:

- Program scurt (1720 lei): 07.00 - 13.00 - mic dejun, program educativ, masa de fructe, activitati didactice si optionale, masa de pranz

- Program mediu (1980 lei): 07.00 - 16.30 - mic dejun, program educativ, masa de fructe, activitati didactice si optionale, masa de pranz, somn

- Program lung (2180 lei): 07.00-19.00 - mic dejun, program educativ, masa de fructe, activitati didactice si optionale, masa de pranz, somn, gustare, activitati libere

Telefoane si persoane de contact:

Director: 0764 738 888

Administrator: 0739 770 707


Galerie foto

Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor
Gradinita Castelul copiilor