Gradinita Micul Print - 9196 Vizualizari

Str. Natatiei Nr. 66B (Cartier Damaroaia), Sector 1, Bucuresti
0744 124 018 | 0747 298 441
mailmiculprint@gmail.com

Gradinita Micul Print situata in Strada Natatiei numarul 66B, Sector 1 (Cartier Damaroaia - acces usor din Bd-ul Jiului si Bd-ul Gloriei), Bucuresti isi desfasoara activitatea intr-o cladire luminoasa intr-un cartier linistit si sigur, dispunand de o curte spatioasa, special amenajata pentru activitatile gradinitei, dar si cu parcare.

Gradinita Micul Print dispune de bucatarie proprie, sala de mese si socializare, 5 sali de grupa, 3 vestiare, un dormitor, cabinet medical de prim ajutor, bai mobilate cu articole pentru copii.

Pentru pregatirea copiilor dumneavoastra, in Gradinita Micul Print isi desfasoara activitatea 4 educatoare cu studii superioare postuniversitare, cu experienta de minim sase ani la catedra,  profesor de limba engleza, profesor de limba germana, personal specializat pentru cursuri de balet, arta, teatru, karate, inot, muzica, soferi, doua ingrijitoare, un asistent medical cu experienta in institutii medicale pentru copii si, nu in ultimul rand, Maestrul Bucatar.

Prin meniul asigurat zilnic din alimente proaspete, in concordanta cu principiile dezvoltarii sanatoase si armonioase a copilului, urmarim formarea unor deprinderi de alimentatie sanatoase, pentru ca toti copiii sa devina niste adulti sanatosi.

Respectand cerintele autoritatilor si avand avizul acestora, la recomandarea medicului nutritionist si a medicului pediatru, in Gradinita Micul Print, meniul poate fi personalizat.

În functie de programul pe care copilul il frecventeaza bucataria este deschisa pentru mic dejun, gustare de fructe, masa de pranz si gustarea de seara. Meniul este diversificat atat in cadrul zilei cat si al saptamanii, respecta normele calorice recomandate, precum si principiile piramidei nutritionale.

De asemenea, la Gradinita Micul Print suntem atenti pentru ca fiecare masa sa urmareasca un ritual de socializare si de deprindere a bunelor maniere.

Gradinita Micul Print infiintata in anul 2007 este o cunoscuta institutie de invatamant prescolar din Romania, evaluata cu calificativul Foarte Bine la inspectiile de specialitate efectuate de Ministerul Invatamantului, cu predare exclusiv in limba engleza. La Gradinita Micul Print asiguram un nivel ridicat al ingrijirii si educarii copiilor cu varste cuprinse intre 1,5 si 7 ani, avand ca obiective principale:

- descoperirea mediul inconjurator prin experimente;

- comunicarea si negocierea;

- exersarea posturii de lider in activitatile educationale, sub supravegherea atenta a  educatoarei.

La inscrierea in gradinita fiecare copil beneficiaza de o perioada de doua saptamani de testare, aceasta fiind gratuita in cazul in care copilul nu se adapteaza la mediu.

Copiii din Gradinita Micul Print sunt incurajati sa isi imbogateasca experienta si sa se dedice cat mai multor activitati optionale, cum ar fi;

 • 'Cu mască și fără mască' este un program opțional de teatru;
 • 'English' este un opțional în limba engleză;
 • 'Deutsch' este un opțional în limba germana;
 • 'Karate Kid' este optional de arte martiale;
 • 'Dans clasic si modern' este un opțional de dans clasic si sportiv;
 • 'Sah, rocada, mat, pat' este un optional de initiere in sah;
 • 'În cautarea lui Nemo', optional de inot;
 • 'Baby-baschet';
 • 'Be IT' - optional de informatica.

Gradinita Micul Print urmeaza programul de invatamant impus de Ministerul Educatiei, cu activitati de Cunoasterea mediului, Educatie muzicala, Educarea limbajului, Activitati practice, Matematica, Educatie plastica, Educatie moral-civica, Educatie fizica, Antrenament grafic. La Gradinita Micul Print acordam o atentie deosebita pentru ca acumularea cunostintelor sa se faca prin joaca atent structurata, in concordanta cu nevoile fiecarui copil.

Programul de functionare al Gradinitei Micul Print este urmatorul:    

 • PROGRAM SCURT: 08:30 - 13:00 -  include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati obligatorii, gustare de fructe, activitati opționale, jocuri recreative;
 • PROGRAM MEDIU: 08:30 - 14:00 - include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati obligatorii, gustare de fructe, activitati opționale, jocuri recreative, masa de pranz;
 • PROGRAM LUNG: 08:30 - 18:30 - include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati obligatorii, gustare de fructe, activitati opționale, jocuri recreative, masa de pranz, program de odihna, gustare de seara, activitati de dezvoltare individuala si consolidare.

La cererea parintelui, Gradinita Micul Print ofera serviciu de transport de la/la domiciliu, cu tarif suplimentar.

Activitati extracurriculare

 • Excursii si vizite
 • Vizionari de piese de teatru si spectacole de circ
 • Tabere
 • proiecte desfasurate cu ocazia unor evenimente speciale: Sarbatoarea Dovleacului, Ajutoarele lui Mos Nicolae, Serbarea de Craciun, Ziua Prieteniei, Licitatia de Martisoare, Balul Gradinitei, Ce cadou ii fac copilului meu de 1 iunie, Serbarea de Absolvire


Galerie foto

Gradinita Micul Print Sector 1