Gradinita Little One - 3473 Vizualizari

Str. Sacele Nr. 18 (Piata Chibrit) Sector 1, Bucuresti
0724.231.867
gradi.littleone@gmail.com
http://www.gradinitalittleone.ro

Gradinita 'Little ONE' din Bucuresti, sector 1, str. Sacele, nr. 18 (Piata Chibrit) in apropiere de Bulevardul Expozitiei si Ion Mihalache este o gradinita deosebita, unde  copiii invata cu placere, se joaca in siguranta, si cresc sanatosi si frumosi.

Convingerea noastra este ca micutul dvs. merita o educatie deosebita, o supraveghere atenta si o alimentatie sanatoasa Toate activitatile pe care le derulam in gradinita noastra au la baza aceste principii.

O educatie deosebita

Gradinita Little ONE micutul dvs beneficiaza  de  un program educational complet si variat, care acopera in intregime activitatile din programa M.E.C, si include cursuri intensive de limba engleza, activitati recreative si jocuri, precum si o gama larga de activitati optionale atent selectionate.

Am ales acele activitati care ii ofera micutului dvs un maxim de oportunitati de dezvoltare: pian, cor, origami, arte plastice, dans, limba germana, tenis, inot, actorie, stiinta distractiva, educatie sanitara, educatie rutiera, si nu in ultimul rand, un curs de bune maniere (o mostra din acest curs de bune maniere, organizat in premiera la Gradinita Little ONE a fost prezentat la Antena1).

Toate activitatile optionale desfasurate in cadrul Gradinitei Little ONE urmaresc descoperirea si dezvoltarea de abilitati si talente pentru fiecare din copiii pe care ii crestem. Gradinita Little One organizeaza activitati cultural-artistice, serbari cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun si la sfarsit de a scolar, cu un program diversificat, ocazii cu care copiii isi manifesta aptitudinile dobandite de-a lungul anului in cadrul gradinitei.

O supraveghere atenta.

Personalul calificat al fiecarei grupe de maxim 15 copii asigura copilului dvs toata atentia de care are nevoie. Mai mult, grupele mini de maxim 8 copii sunt menite sa le asigure copiilor intre 2 si 3 ani un plus de atentie si supraveghere. Iar fiecare grupa este asistata si de personal auxiliar, pentru o supraveghere maxima.

Mobilierul, jucariile si toate materialele didactice sunt concepute special pentru protejarea copiilor, iar micutul dumneavoastra este supravegheat chiar si atunci cand doarme.

O alimentatie sanatoasa.

Bucataria proprie si sala de mese special creata pentru micutul dumneavoastra, in conformitate cu toate prevederile sanitare, asigura un meniu mereu proaspat, si servit in conditii optime, pentru ca micutul dvs. sa creasca mare si sanatos.

Meniul nostru este divers, realizat special pentru a raspunde cerintelor nutritive si de vitamine ale micutului dvs, si contine doar alimente sanatoase. Meniul saptamanal este realizat in colaborare cu medici nutritionisti, si il puteti afla in avans, in fiecare saptamana.

O experienta educativa, sanatoasa, si distractiva pentru micutul dvs.

Parintii copiilor care merg la gradinita Little One si-ar dori sa mai fie o data la varsta lor. Pentru ca la gradinita Little One copiii invata cu placere, se joaca in siguranta, si cresc sanatosi si frumosi.

Program gradinita

  • program scurt: 8-12
  • program lung 8-18
  • programul mediu (+ pranz):  8-13

Grupe de varsta: 1.6 luni - 6 ani

Gradinita Little ONE - o experienta educativa, sanatoasa, si distractiva pentru micutul dumneavoastra.

 


Galerie foto

Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE
Gradinita Little ONE