Gradinita Happy Face - 4243 Vizualizari

Sos Nordului, Nr 98 L2, Sector 1, Bucuresti
0765277389
office@happy-face.ro
http://www.happy-face.ro

Gradinita si After School Happy Face din Bucuresti, sector 1, Soseaua Nordului (imediata vecinatate a parcului Herastrau) a pornit la  drum din dorinta de a da sansa tuturor copiilor sa aiba parte de o crestere armonioasa si o buna educatie pedagogica.

Ne-am propus ca Gradinita Happy Face sa devina locul unde toti prichindeii care-i trec pragul sa se simta 'acasa'.

Echipa Happy Face

Suntem o echipa tanara si dinamica de buni profesionisti in stiintele educatiei, de psihologi si psiho-pedagogi. Utilizam metode moderne, interactive si viabile in educatia timpurie, jocul fiind centrul universului nostru educational.

Suntem o prelungire a „familiei' fiecaruia dintre copiii care ne trec pragul gradinitei, tinand cont de particularitatile de varsta si de stadiile de dezvoltare bio-psiho-sociale ale copiilor, in conceperea si in desfasurarea activitatilor instructiv-educative, conform programei avizate de M.E.N. si a legilor in vigoare.

La Happy Face copiii exploreaza, testeaza idei si creioneaza propriile concluzii in cadrul activitatilor prevazute in Curriculum pentru Invatamantul Prescolar si a activitatilor desfasurate cu profesori de specialitate (arta, dans, muzica,etc.). Toate aceste activitati se desfasoara in spatii special amenajate conform standardelor in vigoare, iar salile de grupa sunt organizate pe centre de interes.

La gradinita noastra limba engleza se preda prin intermediul unui profesor specializat, cat si cu ajutorul educatoarelor in activitatile zilnice cu cei mici, prin metode moderne de predare.

Copiii pot opta pentru participarea la diferite cluburi (pictura, modelaj, pian,muzica, dans, balet, tenis, inot, Art&Craft), care ofera posibilitatea descoperii si dezvoltarii aptitudinilor fiecaruia.

La Happy Face un cadru medical specializat este prezent zilnic pentru a verifica starea de sanatate a copiilor, meniul este realizat tinandu-se cont de recomandarile in domeniu si este pregatit cu mare atentie de catre personalul de la bucatarie. De asemenea, putem asigura meniuri diferentiate pentru copiii cu cerinte de alimentatie speciale.

PROGRAM SI TARIFE:

Gradinita:

  • Program scurt: 8:00-12:30 - 1.100 lei (mic dejun, gustare fructe)
  • Program normal: 8.00-13.30 - 1.300 lei (mic dejun, gustare fructe, masa de pranz)
  • Program prelungit: 8.00-18.30 - 1.500 lei (mic dejun, gustare fructe, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza)

In taxa este inclusa limba engleza cu profesor de specialitate de doua ori pe saptamana, optionalele de 'Educatie rutiera' si 'Bune maniere'.

Before&After School

  • Program: 8:00- 12:00 - 800 lei (mic dejun, gustare de fructe, pranz, efectuarea temelor, jocuri liber alese, optionale la alegere, limba engleza/germana zilnic)
  • Program: 12:00-18:30 - 900 lei (transportul de la scoala la sediul gradinitei, masa de pranz, gustare de dupa-amiaza, efectuarea temelor, jocuri liber alese si de relaxare, limba engleza/germana zilnic, activitati optionale la cerere)

Vacante:

Gradinita, Before&After School functioneaza pe tot parcursul anului calendaristic, exceptie facand sarbatorile legale, la care se adauga ultima saptamana din luna august cand gradinita este inchisa pentru igienizare generala, cate o saptamana (cinci zile lucratoare) pentru sarbatorea Craciunului si a Pastelui.

In perioada vacantelor recomandate de Ministerul Educatiei gradinita desfasoara activitati recreative.

Reduceri:

Gradinita Happy Face va aplica o reducere de 10% la taxa lunara pentru cel de-al doilea copil inscris din aceeasi familie, 15% la taxa lunara pentru cel de-al treilea copil inscris din aceeasi familie.

Transport

Gradinita poate asigura transportul copiilor de acasa la gradinita si de la gradinita acasa, iar tariful este stabilit in functie de distanta.

Un copil care face ceea ce ii place, este un copil fericit!!


Galerie foto

Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face
Gradinita Happy Face