After School Kids Palce - 5564 Vizualizari

Str Obolului Nr. 10 (vis a vis McDonald's Brancoveanu), sector 4, Bucuresti
0722 612 031
contact@kidspalace.ro
http://www.kidspalace.ro

After school-ul KIDS PALACE din Bucuresti sector 4, str. Obolului nr. 10 (din Soseaua Oltenitei, in apropiere de Parcul Oraselul Copiilor)  vine în sprijinul părintilor si al copiilor, oferindu-le un mediu potrivit vârstei lor, propice dezvoltării si învătării, un loc în care se pot pregăti pentru scoală pentru a obtine performantă, dar si un loc în care se pot destinde, interactiona cu alti copii si în care pot dezvolta noi abilităti si cunostinte.

After school-ul KIDS PALACE functioneaza  intr-o cladire moderna, care dispune de 10 sali de curs cu multa lumina naturala, amenajate special in functie de varsta si profil, 3 sali pentru desfasurarea activitatilor optionale, o sala de balet, o sala de sport, spatiu special amenajat pentru desfasurarea teatrului de papusi, 5 grupuri sanitare special create pentru cei mici, o sala de mese de peste 100 mp unde copii pot servi masa asistati de personalul gradinitei, un cabinet medical, o terasa special amenajata pentru confortul si siguranta copiilor si un spatiu de joaca exterior de peste 500 mp.

De asemenea, beneficiem de o bucatarie dotata la cel mai inalt standard, in care sunt preparate mancaruri de cea mai buna calitate.

Cladirea este supravegheata permanent cu sprijinul BGS. Gradiniţa dispune de sistem intern de monitorizare video, toata activitatea desfasurata  fiind inregistrata.

PROGRAM SI TARIFE

Programul 12.00 - 18.00

... are pretul de 950 lei, program care include: preluarea si transportul copiilor, pregătirea temelor, pregătire suplimentară pentru olimpiadele si concursurile scolare, prânzul si gustarea de după-amiază.

Programul 12.00 - 19.00

... are pretul de 1050 lei, program care include: preluarea si transportul copiilor, pregătirea temelor, pregătire suplimentară pentru olimpiadele si concursurile scolare, prânzul, gustarea de după-amiază si cina.

Activităti opţionale

  • Engleză intensiv (5 ore/pe săptămână)
  • Înot
  • Tenis de câmp
  • Dans sportiv
  • Curs de dezvoltare personală
  • Tabară de ski (5 zile în luna februarie)
  • Tabară de vară (5-7 zile în lunile iulie-august)

Echipa 'KIDS PALACE' va avea grija de copilul dumneavoastra pe toata durata anului, incepand cu ora 08,00 si terminand la orele 19,00, exceptie facand vacanta de iarna in perioada 24 decembrie - 3 ianuarie, vacanta de Paste si sarbatorile legale.


Galerie foto